• Vakkundige schilder voor uw huis nodig?

  Vakkundige schilder voor uw huis nodig?

  Philips Schilderwerken uit Geldermalsen levert hoogwaardig eindresultaat
 • Zoekt u een betrouwbare en vakkundige schilder?

  Zoekt u een betrouwbare en vakkundige schilder?

  Philips Schilderwerken biedt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan

 • Home
 • Binnenschilderwerk

Schilderwerk binnenshuis

Binnenschilderwerk kunt u door Philipsschilderwerken laten uitvoeren op elk gewenst moment. Dit schilderwerk is minder weersafhankelijk, waardoor het inplannen hiervan eenvoudig in overleg kan plaatsvinden.

Vakkundige schilders

Daarom werken wij samen met erkend betere schilder, een organisatie die kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid controleren voor u en voor ons. Voor u een stuk zekerheid, garantie en kwaliteit en vakmanschap.

Behangen en wandafwerking binnenshuis

Ook het aanbrengen van behang en wandafwerking en meerkleuren spuittechniek verzorgen wij. Kortom een veelzijdig en allround schildersbedrijf waar kwaliteit en vakmanschap een begrip is en een vereiste, en klanttevredenheid een must.
Met deze informatie en vakkennis kunnen wij voor u een passende maar ook veelzijdige offerte maken in alle onderdelen het schildersvak.

Materialen van hoge kwaliteit

Daarnaast werken wij met erkende verfmerken, die van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor bespaart u uiteindelijk op het schilderwerk, omdat hoge kwaliteit verf veel langer meegaat. De meest gebruikte merken die wij gebruiken zijn: SikkensWijzonol en Sigma.

Persoonlijk contact

Natuurlijk overleggen wij alle details eerst met u voordat we een prijsadvies en planning kunnen afgeven. Om dit zo exact mogelijk te kunnen doen, willen we graag een persoonlijk intakegesprek met u voeren. In zo'n gesprek zullen de materialen, de totale klus en de planning worden besproken met u.

Met deze informatie en vakkennis kunnen wij voor u een passende maar ook veelzijdige offerte maken in alle onderdelen het schildersvak. U kunt direct contact opnemen of het contactformulier invullen.

Behangen Geldermalsen
Behangen Schilder
Schilders Behangen Geldermalsen
Behangen Huis Wandafwerking Geldermalsen
Schilderwerk Binnen

Ons Bedrijf

Adres

Boomkamp 35
4191DG Geldermalsen
0345 - 752355
06 - 54234121

info@philipsschilderwerken.nl

Onze Service

Alles over onze aanpak

Wat regelen wij?

Zonder overlast

erkend schilder geldermalsen